ONTSPANNINGSMASSAGE

Wil jij ook even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en je lichaam en geest weer in balans brengen? Een ontspanningsmassage is een traktatie voor je lichaam en geest en zorgt ervoor dat deze weer in balans worden gebracht. Door regelmatig een moment van rust te pakken herlaad je je batterijen.

Een ontspanningsmassage maakt de spieren soepeler, brengt de bloedsomloop op gang, neemt spierkrampen weg en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Door de warmte en de aanraking komen er in het lichaam gelukshormonen vrij, waardoor je je nog beter gaat voelen. De massage kent geen vaste volgorde. De massage wordt intuïtief gegeven, afgestemd op jouw lijf op dat moment.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van de massageolielijn van De Groene Linde. De basisolie is Amandel olie, Jojoba olie en Avocado olie. Etherische oliën worden hieraan toegevoegd. Door de geurbeleving, de zeer snelle opname van etherische olie via de huid en de ontspanning van een massage is dit een prachtige en zeer krachtige samenwerking.

Er kan gekozen worden uit de 8 massage olie blends met verschillende thema’s waaronder pain free, ontspanning, gronding, detox, verwarmend, nek en schouder, spier en release. Ook is het mogelijk om een persoonlijke massage olie blend te maken op aanvraag.

Locatie:
  • Fitsolution Boutique
    Noordsingel 52
    3032 BE Rotterdam
  • regio Zoetermeer

Tarieven:

Tarieven per januari 2024

  • Ontspanningsmassage 30 min: 45,-
  • Ontspanningsmassage 60 min: 60,-
  • Ontspanningsmassage  90 min: 90,-

Afrekenen na de massage kan contant of d.m.v. een elektronisch betaalbezoek (Tikkie)

Cadeaubon:

Verras een dierbare op originele wijze met een cadeaubon!

Abhyanga of ontspannings rittenkaarten:

Jezelf maandelijks laten masseren is een uitstekend voornemen voor je gezondheid! Met deze mooie korting wil ik je graag in dit voornemen tegemoet komen. 

3-rittenkaart:   7% korting  (6 mnd. geldig)

5-rittenkaart: 10% korting (12 mnd. geldig)

Reacties zijn gesloten.